" /> Constr-Action | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ EVENT
Constr-Action | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ EVENT
Στο πλαίσιο συμμετοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFT Βελιγράδι, που διεξήχθη από τις 18 έως 21 Φεβρουαρίου 2016, η Constr-Action διοργάνωσε event γαστρονομίας που περιλάμβανε μεταξύ άλλων τις παρακάτω προωθητικές ενέργειες.
20658
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20658,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ EVENT

Στο πλαίσιο συμμετοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFT Βελιγράδι, που διεξήχθη από τις 18 έως 21 Φεβρουαρίου 2016, η Constr-Action διοργάνωσε event γαστρονομίας που περιλάμβανε μεταξύ άλλων τις παρακάτω προωθητικές ενέργειες:

  • Μετάφράστηκαν απο πιστοποιημένο μεταφραστικό κέντρο, πέντε προωθητικά έντυπα στη Σερβική γλώσσα.
  • Σχεδιάστηκαν και εκτυπωθηκαν νέα φυλλάδια με καταχώρηση μεταφράσεων με ηλεκτρονική σελιδοποίηση.
  • Πραγματοποιήθηκε μεταφορά έντυπου υλικού στην Έκθεση, και αποθήκευση όλων των φυλλαδίων στο χώρο του stand της Περιφέρειας Πελοποννήσου την προηγούμενη ημέρα από την έναρξη της έκθεσης.
  • Εξασφαλίστηκε συνεργασία με μεταφραστή (Σερβικά-Ελληνικά-Αγγλικά) που ανέλαβε την εξυπηρέτηση της συμμετοχής της Περιφέρειας καθ΄όλη τη διάρκεια της έκθεσης α) αποστολή email στα τουριστικά γραφεία και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της Σερβίας όπως επισκεφτούν το περίπτερο και προμηθευτούν ενημερωτικό υλικό για την περιοχή β) οργάνωση και διενέργεια συναντήσεων με επαγγελματίες τουρισμού και τουριστικούς φορείς γ) επικοινωνία με επισκέπτες έκθεσης δ) πλήρης εξυπηρέτηση αντιπροσώπων και μετάφραση  στελεχών της Περιφέρειας ε) διανομή προωθητικού υλικού.
  • Παραγγελία, μεταφορά και παράδοση Πελοποννησιακών προιόντων και κρασιών προκειμένου να υλοποιηθεί κέρασμα. Στα πλαίσια του καθημερινού κεράσματος εξασφαλίστηκε εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό.
  • Διενέργεια γαστρονομικής εκδήλωσης, παρουσίασης της Πελοποννησιακής γαστρονομίας στο χώρο της έκθεσης με μπουφέ εδεσμάτων και κρασιών από τον ΣΕΦ κύριο Μπέλιο Δημήτριο και τους συνεργάτες του. Παράλληλα με τη γαστρονομική εκδήλωση οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερώθουν για την Πελοποννησιακή κουζίνα και να τη συνδέσουν με την ιστορία του τόπου μέσω μετάφρασης. Η εκδήλωση επιπλέον περιλάμβανε, τους χαιρετισμούς της Αντιπεριφερειάρχη Κας Νικολάκου και του Αντιπεριφερειάρχη  Κου Περικλή Μαντά και παράλληλη μετάφραση από τα ελληνικά στα Σέρβικα. Για την ηχητική κάλυψη των ομιλιών εγκαταστάθηκε μικροφωνική και μιστώθηκε ηχοληπτης.
  • Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε τηλεόραση για την προβολή του υλικού «Μυθική Πελοπόννησος» και roll-up όπου υπήρχε διακριτά το κάλεσμα στην εκδηλωση, τα λογότυπα της Περιφέρειας Πελοπόννησου και σχετικές φωτογραφίες. Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκαν  φυλλάδια και υλικό (στικακι). Η εκδήλωση διήρκησε τουλάχιστον τρεις ώρα και απευθύνθηκε σε 500 άτομα μεταξυ των οποίων συμμετέιχαν διερχόμενο κοινό, καλεσμένοι εκπρόσωποι τουριστικών φορείων και εκπροσώπων μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Exhibition

IFT, Belgrade

Date

February 21, 2016

Category

Special Events